Changing Lives One Smile At A Time!

Ultimativnost zdravlja i estetike
Prefinjenost digitalne stomatologije
Preciznost i kompatibilnost nadoknade
Bezbednost i jednostavnost snimanja

Dobrodošli u Dental Studio

Radimo i razvijamo se kao odgovorna privatna zdravstvena ustanova, koja usvaja pozitivnu stomatološku praksu, ispunjava profesionalne standarde, poštuje zakone Republike Srbije, poštuje prava zaposlenih i posluje na principima društveno odgovornog poslovanja.

Rasli smo sa jasnom misijom i vizijom razvoja. Sve što se događalo u svetu savremene stomatologije, događalo se i kod nas, u Dental Studiju. U svakoj godini postojanja, usklađivali smo se sa dostignućima u stomatologiji. Ulagali smo u i znanje i u tehnologije. Sa našim partnerima i dobavljačima izgradili smo odnos poverenja i , na obostrano zadovoljstvo, reprezentativni smo korisnici najrelevantniji svjetskih stomatoloških brendova. Nosioci smo potrebnih diploma, sertifikata i licenci, a označeni smo kao reprezentativna ordinacija za zdravstveni turizam, od strane Ministarstva zdravlja RS. Možemo da obavimo sve stomatološke usluge.

Međutim, ljudi su naš najveći resurs, naši pacijenti i naši zaposleni.

1631723878443

Ortopan snimak 1000 RSD, do kraja oktobra

Uslugu svih vrsta snimanja zuba, od skoro možete dobiti u okviru Dental Studija. Počeo je sa radom Studio za snimanje zuba, gde uslugu snimanja mogu dobiti svi kojima je potrebna, bez obzira da li su naši pacijenti ili ne. Cene usluga su od 500 RSD za retroalveoarni snimak do 6000 RSD za 3D snimak gornje i donje vilice. Do kraja oktobra, cena ortopan snimka će biti 1000 RSD. Snimanje se obavlja brzo i precizno, a Vaš stomatolog može dobiti digitalni snimak u najkraćem mogućem roku. U našem Studiju za snimanje zuba možete napraviti i kratak predah od svakodnevnih obaveza i žurbe po gradu. Dobrodošli!

Video Thumbnail

Naš Tim

Kontaktirajte nas
  Partneri

  Partner Image
  Partner Image
  Partner Image
  Partner Image
  Partner Image