Changing Lives One Smile At A Time!

Doc.dr. Bojan Janjić

spec. Oralne hirurgije i oralne implantologije

Doc.dr. Bojan Janjić

Naš je Bojan i hirurg praktičar i predavač na fakultetu i ljubitelj motora.
Stomatološki fakultet u Beogradu je završio 2001, specijalizaciju iz oralne hirurgije 2007, magistraske studije 2010, a doktorske 2014. godine, s tim da su se i magistarska i doktorska teza odnosile na oblast implantologije. Predavač je na Klinici za oralnu hirurgiju i implantologiju, Stomatološkog fakulteta u Beogradu.
Dodatno se usavršavao na stručnim i licenciranim edukacijama u zemlji, kao i na kursevima i treninzima u Švajcarskoj, Italiji, Mađarskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i USA. Više puta je boravio na usavršavanjima u Španiji, na Klinici za odontologiju, implantologiju i biomaterijale Stomatološkog fakulteta Universiteta u Mursiji, kao i na Klinici za oralnu hirurgiju Stomatološkog fakulteta u Valensiji.
Učesnik je brojnih kongresa i simpozijuma, u zemlji i inostranstvu. Predavač je i profesor po pozivu i van granica Srbije i Evrope. Autor je i koautor brojnih stručnih radova u domaćim i međunarodnim publikacijama, kao i mentor na više studentskih radova.
Član je Udruženja stomatologa Srbije, Sekcije za oralnu hirurgiju i Sekcije za oralnu implantologiju  Srpskog lekarskog društva, Internacionalnog tima za implantologiju ( ITI ) i  Evropskog udruženja za oseointegraciju koje je jedno od vodećih udruženja u oblasti implantološke stomatologije u svetu( EAO ).
Kada se ne bavi stomatologijom, slobodno vreme voli da proveda sa porodicom, ali voli i druženja, vožnju motorom i putovanja.

Schedule a Visit

My Working Hours

Monday
08:00 - 17:00
Wednesday
08:00 - 17:00
Friday
08:00 - 17:00
Get in Touch

My Contact Info

Book an Appointment
    Smiles to be proud of

    My Satisfied Patients