Changing Lives One Smile At A Time!

Tim

Individualno znanje, timski rad

Volimo svoj posao i naše pacijente. Svakog dana u Dental Studiju, imamo nove izazove koje uspevamo da rešimo. Interes pacijenta i medicinska etika su nam na prvom mestu. Prioritet nam je da pacijent bude tačno i detaljno informisan o svom oralnom zdravlju, tj. o stanju usta i zuba, kao i da bude upoznat sa svim mogućnostima kojima bi to stanje moglo da se poboljša ili u potpunosti popravi.
Naravno, važno nam je da pacijent razume sve u vezi sa dijagnozom i terapijom i da oseti poverenje i sigurnost, kako prilikom prvog kontakta, tako i tokom rada.
U tom smislu, naše su radne procedure u skladu sa standardima i zakonom, praćene podacama i dokumentacijom, u svim fazama .
Primena najsavremenijih tehnologija i kontinuirana edukacija, iako predstavlja našu obavezu i preduslov modernog rada, pre svega za nas koji se bavimo stomatologijom, uverava nas da je i naši pacijenti prepoznaju kao prednost i cene naš trud da budemo u skladu sa svetskim trendovima.
Nakon svega toga, na red dolazi i estetika….Omiljeni deo i za nas i za pacijenta. Rezultat koji počiva na zdravom, a vidi se u lepom.

Upoznajte naš tim


Bojana Golić
dr.stom.

Ivana Đukić
dr.stom.

Marija Simović
dr.stom.

Doc.dr. Bojan Janjić
spec. Oralne hirurgije i oralne implantologije

Divna Grebenar
stomatološka asistentkinja

Adrijana Đurić
stomatološka asistentkinja

Kristina Đurić
stomatološka asistentkinja

Vladimir Đurmez
viši radiološki tehničar

Make your dream smile a reality!

Kontaktirajte nas ili zakažite pregled