Changing Lives One Smile At A Time!

Marija Simović

Dental Assistant

dr.stom. Marija Simović

Naša Maja je slikarka među zubarima i veliki esteta. Diplomirala je stomatologiju 2001. na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, postala dio  tima Dental Studija 2005, a njegov stalni član je od 2013. Pre nas, praksu je sticala u Domu zdravlja Savci venac i u savremenoj privatnoj praksi. Učesnica je domaćih i međunarednih simpozijuma, kongresa i seminara, a obavila je edukciju iz više specifičnih oblasti, sa čim u kontinuitetu, nastavlja.
U stomatologiji vodi svoje pacijente kroz lečenje zuba konzervativnom metodom, upotrebom instrumenata za mašinsku obradu, zatim kroz neinvazivnu stomatologiju u izradi kompozitnih kruna, do CAD CAM tehnologije, kroz izradu solo kruna na zubima i implantima, faseta u cilju estetske rekonstrukcije zuba i keramickih ispuna (inley-a i onley-a). Maja se bavi i estetikom lica, čime našim pacijentima dopunjuje kompletan ugođaj. Estetiku lica je učila kod čuvenog francuskog doktora Jacques le Coz-a, a zatim i na Allergan Medical Institute, kroz primenu hijaluronskih filera, botox-a i mezoterapije.
Kada nije sa pacijentima, Maja stvara svoje divne slike, od kojih neke krase i Dental Studio, ali i u društvu porodice i prijatelja.

Schedule a Visit

My Working Hours

Monday
08:00 - 17:00
Wednesday
08:00 - 17:00
Friday
08:00 - 17:00
Get in Touch

My Contact Info

Book an Appointment
    Smiles to be proud of

    My Satisfied Patients