Changing Lives One Smile At A Time!

Vladimir Đurmez

viši radiološki tehničar

Vladimir Đurmez

Naš je Vladimir faktor povezivanja. Osim toga što se sretne sa većinom pacijenata kojima je potreban bar jedan rendgen snimak za koji je zadužen upravo on, preko toga da uvek ima neku ideju da nas okupi, nasmeje i opusti,  svoje poznavanje našeg mentaliteta zahvaljujući  životu i radu u više gradova i različitih radnih sredina,  Vladimir uspešno prenosi na celi tim, kroz predusretljivost, razumevanje i odličnu komunikaciju.
Završio je Srednju medicinsku školu kao medicinski tehničar Opšteg smera, a zatim i Radiološki smer na Višoj medicinskoj školi u Zemunu. Od tada je sticao raznovrsna radna iskustva u zdravstvenim institucijama širom Srbije. Poslednjih 20 godina vezan je za radiološku tehniku, kako u državnim klinikama, tako i u privatnoj praksi.
U poslu je poštovalac primene tehnoloških znanja i dostignuća u radiologiji i IT industriji, a u privatnom životu  volonterizma i humanitarnih aktivnosti, za koje je obučavan i koje s vremena na vreme koristi da pomogne onima kojima je pomoć potrebna.
Kada se ne bavi snimanjem zuba, Vladimir čita, odlazi u duge šetnje i  usavršava svoje kulinarske veštine u krugu porodice i prijatelja.

Schedule a Visit

My Working Hours

Monday
08:00 - 17:00
Wednesday
08:00 - 17:00
Friday
08:00 - 17:00
Get in Touch

My Contact Info

Book an Appointment
    Smiles to be proud of

    My Satisfied Patients