Changing Lives One Smile At A Time!

Bojana Golić

Dental Assistant

dr.stom. Bojana Golić

Od kada je osnovala  Dental Studio 2003, sa istom strašću i posvećenošću razvija i voli svoj posao, svoje saradnike i naravno, pacijente.
Diplomirala je 2001. na Stomatološkom fakultetu u Beogradu, gde je obavila i pripravnički staž, a kasnije i specijalističke studije iz Stomatološke protetike, koje je okončala 2007. godine. Bavi se digitalnom stamotologijom i implantologijom, dok je u svim ostalim specijalnostima, posao poverila svojim odabranim saradnicima i stručnim konsultantima. Osim dve decenije razvoja privatne stomatološke prakse, Bojana je mentor mladim stomatolozima, edukator u primeni brojnih stomatoloških procedura, posebno iz oblasti digitalne stomatologije i implantologije, ali i konsultant za menadžment u stomatologiji. Redovan je učesnik svetskih, evropskih, međunarodnih i regionalnih stručnih događaja i smatra da su nauka i tehnologija, kao i lični rast i napredak, sastavni deo njene poslovne politike, što prenosi i na svoje saradnike.
Član je Stomatološke komore Srbije, Srpskog lekarskog društva, Udruženja privatnih stomatologa Srbije i Udruženja za estetsku stomatologiju Srbije.
Kada nije u Dental Studiju, vreme provodi sa porodicom i prijateljima, obavezno uz dobru hranu, Ponekad uživa u  partiji tenisa, u dobroj knjizi, filmu ili pozorišnoj predstavi i brzo se spakuje za odmor i putovanje, kada obnavlja energiju za nove poslovne izazove, kojima se, s radošću, vraća.

Smiles to be proud of

Ponosni na naš tim

Schedule a Visit

My Working Hours

Monday
08:00 - 17:00
Wednesday
08:00 - 17:00
Friday
08:00 - 17:00
Get in Touch

My Contact Info

Book an Appointment